среда, 19 января 2011 г.

Наш проект стартував!

   Маємо приємність повідомити, що спільний проект жіночої благодійної організації "Наші візії"  у партнерстві з центром творчості для дітей та молоді м.Жидачева, Калуською  філією Союзу українок(Україна), Молодіжним відкритим центром "Yacis"(м.Резекне, Латвія), гімназією м.Кохтла-Ярве (Естонія)під назвою "Європейська освіта:ідеї для життя" за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження" розпочався!
   На даному блозі, який буде двомовним, ви зможете стежити за основними заходами проекту, вести дискусії щодо стандартів якості надання освітніх послуг у  країнах - Латвії, Естонії та Україні, поділитись ідеями для життя в європейських країнах та завдяки європейській освіті тощо.
  Сподіваємось даний проект стане важливим та цікавим для  цільової аудиторії проекту -молоді  та педагогів наших країн. Сподіваємось на активну участь у нашому проекті!






1 комментарий:

  1. Ну ось, проект стартував. Як все буде? Чи справді школярі і педагоги мого міста зацікавляться ідеями європейської освіти? Чи буде це формально ввічливе спілкування?
    Звичайно, успішна реалізація проекту найбільше залежить від його команди. Ми вже чимало разом працювали в проектах з неформальної європейської освіти, і виходило в нас непогано (сподіваюсь:)).
    Бажаю нам успіху, активних учасників, і - гарних освітніх ідей для покращення життя!

    ОтветитьУдалить