среда, 28 сентября 2011 г.

Проект завершено. Але мрії про якісну освіту в Україні залишаються

Завершився проект "Європейська освіта: ідеї для життя". Незабаром вийде підсумкова брошура  з матеріалами нашої роботи. Коротко нагадую його зміст. Це і обговорення стандартів якості надання освітніх послуг,  можливість скористатись європейським позитивним досвідом у галузі освіти, знайти нові підходи до навчання, подискутувати  ми попробували   у рамках проекту "Європейська освіта: ідеї для життя", що фінансово підтриманий Міжнародним Фондом "Відродження" та реалізовувався жіночою благодійною організацією "Наші візії"(м.Жидачів Львівської області), центром творчості для дітей та молоді м.Жидачева та Калуською філією Союзу Українок(м.Калуш Івано-Франківськоїобласті .
     Сподіваємось, що  даний проект дав можливість переосмислити і педагогам, і дітям власні погляди на якість освіти. Адже знання, освіта є великим ресурсом людини.І навчання стає категорією, яка супроводжує людину протягом життя.
      Маємо надію,що підсумкова брошура у рамках проекту «Європейська освіта: ідеї для життя» стане корисною вам для  роботи , для нових ідей, нових проектів та життя.
Оксана Полівчак,
керівник проекту

Комментариев нет:

Отправить комментарий