воскресенье, 10 апреля 2011 г.

Про візит крок за кроком

    День 1. Отже, традиційно будь-яка зустріч чи візит розпочинається зі знайомства. Це може бути  і екскурсія по місту для гостей,і вітальні слова організаторів проекту, але найважливіше - це знайомство учасників. Не відішли від традиції і ми у нашій міжнародній команді.Розпочалось наше знайомство вправою "Ім'я та твій рух". Потрібно було назвати своє ім'я та зробити який-не-будь рух, щоб наступні учасники за тобою повторили та запам'ятали.
   Наступна вправа мала назву "Мій герб". Учасники спробували намалювати символи. атрибути свого гербу та розказати іншим про свої захоплення, мрії тощо. Потім відбулась така собі своєрідна "Біржа гербів". І стало всім зрозуміло, що серед нас є багато однодумців)))).
  Весела гра "Я найкраще вмію...." дала можливість для фізичного "розігріву", порухатись по залу, побудувати цілі "колони " на колінах у сусіда, адже як говорилось - "однодумців серед нас було багато".  Це і любителі подорожувати,читати, фотографувати, альтернативних видів спорту, кулінарії та ін. На щастя., ні одна "колона" учасників із спільними захопленнями не розпалась....
Завершився вечір ще молодіжними розвагами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий