среда, 13 апреля 2011 г.

День виклику,Або відображення життя та ідей))))

  Якийсь мудрий чоловік сказав. що театр – це зображення душі, думок, ідей. Театр і актори оточують нас на кожному кроці. А діти – це театральна інтерпретація дійсності, яка перебуває на межі вигадки і реальності. Завдяки дітям дорослі з легкістю поринають в світ простоти і мистецтва, що виривається на поверхню усіма можливими шляхами. Проте сучасний розвиток нашого суспільства все більше і більше відриває нас від чарівного і життєствердного мистецтва, і театру зокрема.
Взявши до уваги ці та інші розумні думки, команда тренерів вирішили"кинути виклик" учасникам нашого молодіжного обміну. А зробити це також, у своєрідний спосіб, залишивши записку такого змісту: "Любі друзі! 8 квітня - це день виклику. Докажіть усім, що ви єдина команда! З 11.30 до 19.30 год створіть театральне дійство за темою проекту :"Європейська освіта: ідеї для життя".Використайте усі свої ресурси, таланти, захоплення, навички, вміння для досягнення загальної мети. Ми поруч з вами, любимо, надіємось на вас. Пішли в гори....".

І ось тут справді почалось....  Емоції, емоції та ще раз емоції. Але рівно в 19.30 ми стали глядачами цікавого театрального дійства. На Землю зглянулись Боги Форматікус, Неформатікус та Інформатікус.( від слів формальна. неформальна та інформальна освіта) Вони створили Людину і показали їй можливості  для власної освіти впродовж життя..У кожного була своя роль та можливість проявити свій талант, і ,найголовніше. квіти від вдячних глядачів)))
Далі "юні артисти" перейшли в руки до керівника молодіжного театру "Любарт" м.Калуша Люби Липовської. Вона провела невеличкий акторський тренінг для молоді , ми змогли побачити  сценки із творів європейських класиків.

2 комментария:

  1. проект супер я так полюбив цей проект що коли приїхав додому то зразу захотів назад

    ОтветитьУдалить
  2. Ромео(Валя) з нетерпінням зараз стягне з балкону Джульєтту (Олесю)

    ОтветитьУдалить